Procediment a seguir en cas de reclamacions
Si has tingut algun incident durant la realització del viatge, et recomanem que per agilitar els tràmits, ho posis en coneixement del proveïdor immediatament perquè intenti solucionar-ho in situ i puguis continuar gaudint dels serveis contractats.
Recorda que davant un servei solt, a qui has de reclamar directament és al prestatari final del servei, actuant Destinia en aquest cas com a simple intermediari.
En el cas que no se solucionés, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres enviant un e-mail a: [email protected], intentarem ajudar-te en la mesura de les nostres possibilitats.
Si vols fer-nos arribar una reclamació o manifestar la teva disconformitat pel servei que t'hem prestat, pots posar-te en contacte amb nosaltres emplenant el següent formulari de reclamacions o a través de correu electrònic a l'adreça: [email protected] o si ho prefereixes per escrit dirigit al Departament d'Atenció al Client, situat al Carrer Gran Via, 22 Dpdo., 4º, 28013 Madrid (Espanya).
Així mateix, posem a la seva plena disposició -de forma gratuïta- les Fulles de Reclamacions oficials, perquè pugui exercitar el dret a formular reclamacions davant l'organisme administratiu competent, en la nostra oficina situada en Carrer Gran Via, 22 Dpdo., 4º, 28013 Madrid (Espanya).
El termini de prescripció de les accions per formular reclamacions derivades d'un viatge combinat serà el de dos anys, de conformitat amb l'establert en l'article 164 del Reial decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre.
Resolució de litigis en línia.
La Comissió Europea posa a la disposició dels consumidors residents en la Unió Europea, una pàgina web en la qual es podran tramitar les reclamacions referents a les seves compres online.
http://ec.europa.eu/odr
Vull realitzar una reclamació sobre: 
Número de reserva * :
Motiu de la reclamació * :
* Com més informació ens proporcionis sobre la teva reserva, millor podrem gestionar la teva reclamació.
Si té documentació a adjuntar a la reclamació, per favor enviï aquesta per mail a [email protected] o al fax +34 915228742 indicant el nº de la seva reserva.
Dades de contacte
Nom * :
Cognom 1 * :
Cognom 2 :
Telèfon :
Correu electrònic * :
* :
Són obligatoris els camps marcats amb *
 
[X] Utilitzant cookies pròpies i de tercers, podem oferir-te l'experiència de navegació que desitges, millorar el nostre servei i mostrar-te la publicitat més adequada a les teves preferències. Si estàs d'acord, segueix navegant. Més informació