Procedure voor het indienen van claims
Als u problemen heeft gehad tijdens uw reis raden wij u om de afhandeling te versnellen aan om direct contact op te nemen met de aanbieder, zodat zij de problemen ter plekke kunnen oplossen en u gebruik kunt maken van de diensten die u heeft geboekt.
Onthoud dat, als het om een alleenstaande dienst gaat, u uw claim direct bij de aanbieder van de dienst moet indienen, aangezien Destinia in dit geval alleen als bemiddelaar optreedt.
Neem, in het geval dat het probleem niet is opgelost, aub contact met ons op per e-mail via [email protected] en we zullen ons best doen om u zo goed mogelijk te helpen.
Als u een claim wilt indienen of uw ontevredenheid met de door ons aangeboden dienst wilt laten weten kunt u contact met ons opnemen door het formulier hieronder in te vullen, per e-mail via [email protected], of als u dit prettiger vindt per normale post aan onze klantendienst, met het adres Calle Gran Vía, 22 Dpdo., 4º, 28013 Madrid (Spain).
Daarnaast stellen wij ook kostenloos extra officiële claimformulieren ter beschikking in ons kantoor op Calle Gran Vía, 22 Dpdo., 4º, 28013 Madrid (Spain), zodat u gebruik kunt maken van uw recht een claim in te dienen bij de verantwoordelijke wettelijke autoriteit.
De verjaringstermijn voor het indienen van claims op basis van combinatie-reispakketten is twee jaar, in overeenkomst met de bepalingen van artikel 164 van het Koninklijk Wetgevend Besluit 1/2007 van 16 november.
Online dienst voor het beslechten van geschillen.
De Europese Commissie biedt klanten die inwoner van de Europese Unie zijn de volgende website waar zij vorderingen met betrekking tot hun online aankopen kunnen verwerken:
http://ec.europa.eu/odr
Ik wil een klacht over: 
Nummer van uw reservering * :
Reden voor de klacht * :
* Hoe meer informatie u ons geeft over uw reservering, hoe beter we in staat zullen zijn om te gaan met uw klacht.
Als u de documenten die bij de claim gevoegd moeten worden heeft, stuur ze dan per e-mail naar [email protected] of per fax naar +34 915228742 onder vermelding van het reserveringsnummer.
Contact details
Voornaam * :
Achternaam 1 * :
Achternaam 2 :
Telefoon :
E-Mail * :
* :
Verplichte velden zijn gemarkeerd met *
 
[X] Met het gebruik van onze cookies en die van andere partijen kunnen wij u de beste browse-ervaring bieden, onze service verbeteren en u advertenties laten zien die beter bij uw voorkeuren passen. Als u het hiermee eens bent, ga dan verder met browsen. Meer informatie