Klageprosedyre
Hvis du har blitt utsatt for en negativ hendelse under reisen, anbefaler vi deg å opplyse tjenesteleverandøren umiddelbart for å få fortgang i saken og om mulig løse den på stedet, slik at du får glede av tjenestene du har kjøpt.
Husk at eventuelle klager på enkelttjenester må rettes til sluttleverandøren av tjenesten, ikke Destinia, som kun har status som mellomledd.
Hvis saken ikke skulle la seg løse, må du gjerne ta kontakt med oss ved å sende en e-postmelding til [email protected], så skal vi forsøke å hjelpe deg så langt det lar seg gjøre.
Hvis du vil sende oss en klage eller erklære din misnøye med tjenesten vi har levert, kan du kontakte oss ved å fylle ut følgende klageskjema eller sende en e-postmelding til adressen [email protected], eller et brev til Departamento de Atención al Cliente; Calle Gran Via, 22 Dpdo., 4º; 28013 Madrid (Spania).
I tillegg stiller vi offisielle klageskjema til din disposisjon – uten omkostninger – slik at du kan benytte deg av din rett til å legge frem klager for de aktuelle myndighetene i Calle Gran Vía, 22 Dpdo., 4º, 28013 Madrid (Spania).
Klagefristen for kombinerte reiser er to år, i samsvar med det som er fastsatt i artikkel 164 av kongelig dekret 1/2007 datert 16. november.
Behandling av tvister på nettet.
Europakommisjonen stiller til disposisjon for forbrukere som er bosatt i Den europeiske union en nettside der man kan legge fram klager på kjøp som er gjort over Internett.
http://ec.europa.eu/odr
Jeg vil klage på: 
Bestillingsnummer * :
Årsaken til klagen * :
* Jo mer informasjon du gir oss om bestillingen din, desto bedre kan vi behandle klagen.
Hvis du har dokumentasjon som du vil legge ved klagen, kan du sende den per e-post til [email protected] eller per faks til +34 915228742. Husk å oppgi bestillingsnummer.
Kontaktinformasjon
Navn * :
Etternavn 1 * :
Etternavn 2 :
Telefon :
E-post * :
* :
Obligatoriske felter er merket *
 
[X] Ved hjelp av egne og tredjeparters informasjonskapsler kan vi persontilpasse nettopplevelsen din, forbedre servicen vår og vise deg reklame som er tilpasset dine interesser. Fortsett å bruke nettsidene hvis du godtar dette. Mer informasjon