Tillvägagångssätt för att skicka in ett klagomål
För att kunna påskynda behandlingen i de fall du har haft en incident under din resa, rekommenderar vi att du informerar leverantören omedelbart så att de kan försöka lösa problemet på plats så du kan fortsätta att njuta av de tjänster som du har bokat .
Kom ihåg att i fallen med fristående tjänster, måste du skicka ditt klagomål direkt till slutleverantören, eftersom Destinia bara agerar som mäklare i dessa fall.
Om problemet inte kan lösas, tveka inte att kontakta oss via e-post på [email protected] så kommer vi att försöka hjälpa dig till vår bästa förmåga .
Om du vill skicka in ett klagomål till oss eller berätta om missnöje med den service som vi erbjuder kan du kontakta oss genom att fylla i formuläret för klagomål nedan, via e-post på [email protected], eller om du föredrar, via vanlig post till vår kundtjänst på Calle Gran Vía , 22 Dpdo . , 4 º , 28013 Madrid (Spanien ).
Dessutom finns officiella formulär för klagomål tillgängliga utan kostnad på vårt kontor på Calle Gran Vía , 22 Dpdo . , 4 º , 28013 Madrid (Spanien ), så att du har möjlighet att lämna in ett klagomål till den behöriga rättsliga myndigheten .
Tidsbegränsingen för att lämna in klagomål till följd av en paketresa är två år, i enlighet med bestämmelserna i artikel 164 i det kungliga lagdekretet 1/2007 från den 16 november.
Tvistlösning online.
Europeiska Kommisionen gör befintlig en webbsida för personer boende i EU där man kan skicka in klagomål för onlineköp.
http://ec.europa.eu/odr
Jag vill reklamera: 
Bokningsnummer * :
Anledning till din reklamation * :
* Ju mer information du kan uppge om din bokning desto bättre kan vi ta hand om ditt klagomål..
Om du behöver bifoga dokument i din reklamation, vänligen skicka ett mail till [email protected] eller på fax (0034) 915228742. Glöm inte att uppge ditt bokningsnummer.
Kontaktuppgifter
Förnamn * :
Efternamn 1 * :
Efternamn 2 :
Telefon :
Email * :
* :
Obligatoriska fält är markerade med *
 
[X] Vi använder våra egna och tredjeparts cookies så att vi kan erbjuda dig den bästa sökmöjligheten du önskar, förbättra våra tjänster och bara visa de annonser som bäst stämmer överens med vad du föredrar. Om du håller med så fortsätt söka. Mer information